Romance Pink Pony Edition - ženstveni novitet Ralph Lauren brenda

U septembru ove godine, američki brend Ralph Lauren predstavio je svoju najnoviju Romance kreaciju, koja je deo njihove Romance linije parfema..

Romance Pink Pony Edition parfem zadržava cvetnu temu, ali je ovog puta nijansira sa akordima đumbira, akcentujući pink božure. Kako kažu iz slavnog brenda, “Romance Pink Pony Edition je topli, srčani ženski parfem, koji se otvara blistavim optimizmom bergamota, sa nežnim akordima đumbira. Srce ovog ženstvenog parfema obogaćeno je mirisom ružičastog božura, koji je dugotrajni simbol nade. Topao zagrljaj kremastih drvenastih nota i svilenkastog belog mošusa ga finišira, sa dodirom nežnosti. Čistota i jednostavnog luksuzne parfemske bočice je predstavljena u satenski beloj boji, koja je akcentovana Pink Pony simbolom. U pitanju je parfem koji pravi razliku, simbolizuje nade i snove za budućnost koje svi delimo, ljubav prema životu današnjice i topli zagrljaj porodice, prijatelja i zajednice”.

Najnoviji parfem slavnog brenda će donirati 100 % od svog prihoda Pink Pony fondu, koji predstavlja internacionalnu inicijativu Ralph Lauren korporacije u borbi protiv raka, sadržeći brojne programe za skrininge, rane dijagnoze, lečenje, obrazovanje i rad sa pacijentima.

“Kada neko koga volite ima rak, svi su time pogođeni – supruzi i supruge, majke i očevi, sestre i braća, prijatelji. Ovo je naš zajednički trud u borbi protv raka”, izjavio je Ralf Loren.