Rijana lansira kremu za negu područja oko očiju

Kreirana da se izbori sa tamnim i naduvenim podočnjacima…

Iako je Rijanina Fenty modna linija stavljena na čekanje, njen Fenty Skin poduhvat nastavlja da oduševljava fanove iz čitavog sveta. Beauty mogul je upravo predstavila novu gel kremu za područje oko očiju, koja će se pobrinuti za tamne i naduvene podočnjake.

Nazvana Flash Nap Instant Revival Eye Gel-Cream, ovaj 2-u-1 proizvod igra ulogu kreme za područje oko očiju i korektora/prajmera koji će vam podariti umirujući, blistavi efekat. Sa teksturom koja je nalik gelu, lagana formula hrani kožu, održavajući njenu hidrataciju tokom čitavog dana. Krema je ispunjena sastojcima kao što su kesten, hijaluronska kiselina, persijsko svileno drvo i zeleni čaj. Tubu kreme prati i mini alatka za masažu osetljivog predela, koja pojačava njen efekat.

“Želela sam da kreiram savršenu kremu za područje oka za početnike – sa pakovanjem koje se lako koristi, formulom koja će se izboriti sa tamnim i naduvenim podočnjacima, a koja će izgledati sjajno ispod vaše šminke tokom čitavog dana. Morala je da ima lagan osećaj, umiruje kožu i revitalizuje je”, izjavila je Rijana.

Na kraju, možemo reći da se njena nova krema prodaje po ceni od 32 dolara samostalno, odnosno 42 dolara u kompletu sa alatom za masažu.