Recite "Bonjour" novom parfemu Lancome Idôle Emily in Paris

Nakon makeup kolekcije, Lancome lansira limitirano izdanje parfema Idole Emily in Paris kao deo Lancome x Emily in Paris kolekcije u novoj bočici, ukrašenoj čuvenim oblikom srca i  Ajfelovom kulom.

Prefinjena, ali besprekorno moderna, parfemska voda Idole daje svojim nosiocima nepokolebljivu snagu da se usude da sanjaju velike snove. Ovaj svež i čist miris neprestano se razvija tokom dana, dodajući privlačne cvetne note, okrepljujuće citruse i beli mošus.

„Uživajte u pariskoj lepoti ... Spremite se da rezervišete svoje putovanje u Pariz! Kolekcija For the Love of Paris inspirisana je gradom ljubavi i francuskim Je Ne Sais Quo, kao i besprekorno zabavnim savremenim stilom Emili. Pakovanje ograničenog izdanja krasi omiljena maskota Emili i pariski dodir na svakom komadu kolekcije. Sada možete odabrati svoje omiljene Lancome komade i kreirati pariski izgled inspirisan glavnom junakinjom popularne serije", kažu iz brenda Lancome.

Lancome Idole Emily in Paris 2022 je chypre-cvetni miris za žene, senzualan i romantičan, topao i strastven, naglašen buketom voćnih i citrusnih akorda, kao i nežnim svežim, cvetnim i puderastim tonovima. Miris se otvara citrusnim i voćnim gornjim notama bergamota, kruške i ružičastog bibera. Cvetno srce otkriva note turske ruže, dok parfemsku kompoziciju upotpunjuju duboke začinske note mošusa i vanile.