Pronađite svoj savršen prolećni parfem uz Blossoms Jo Malone London kolekciju

Da li ste spremni da uživate u radostima proleća i osećaju boravka u prirodi?

Za one koji strpljivo očekuju lansiranje godišnje kolekcije Blossoms Jo Malone London, čekanje je konačno završeno. Za 2023, asortiman ograničenog izdanja crpi svoju mirisnu inspiraciju iz drveća pronađenog u Kini.

Od razigranih i egzotičnih do svežih nota, sada se možete radovati omiljenim mirisima koji slave prirodu i prihvataju radost proleća.

Prvi je Osmanthus Blossom. U kombinaciji sa voćnim notama kajsije i mekim antilopom, ova egzotična mešavina oslikava sićušne bele cvetove na grmovitim zimzelenim biljkama.

Sledeći, Nashi Blossom je amblem čistoće. Cvetno voćna mešavina predstavlja jedinstvenu ličnost nashi voća, a zatim je stapa sa notama limuna, belog božura, latica jasmina i mekog belog mošusa.

Takođe ćete pronaći Star Magnolia, slatku i delikatnu magnoliju koja je sinonim za proleće u Šangaju. Ovaj parfem se otvara poletnim sjajem koji pleni samim blistavim cvetom i primamljuje kremastom sandalovinom.

Na kraju, Waterlily odjekuje rosnom svežinom plutajućeg cveta. Uronite svoja čula u note zelenog cvetnog nerolija, vodenog lokvanja i belog mošusa u prahu.

Predstavljeni u prozirnim okruglim bočicama sa prelepim pastelnim okruglim zatvaračima, parfemi dolaze u pakovanjima od 100 ml. Kolekcija Blossoms 2023. je sada dostupna u prodavnicama Jo Malone London i na sajtu brenda.

Luxury Experience