Prirodna nega za besprekornu kožu

Brend organskih proizvoda za negu kože koji je u vlasništvu Mirande Ker, KORA, lansirao je svoju prvu novu hidratantnu kremu od 2017.godine…

Nazvana Turmeric Glow Moisturizer, savršena je za sve one ljude koji traže proizvod koji će im pomoći u misiji posedovanja blistave kože, bez iritacije. Namenjena svim tipovima kože, formula u sebi sadrži sertifikovani organski ekstrakt kurkume, sladića, ružinog ulja, morskih alki, pustinjskih urmi i ulja marakuje, koji zajedno rade kako bi hidrirali kožu, učinili je nežnijom i blistavijom.

Hidratantna krema će takođe oporaviti oslabljenu, oštećenu ili iziritiranu kožu, umanjujući vidljivost bora i finih linija. Pored toga, ona dolazi sa specijalnom liposome tehnologijom i fermentisanim probioticima, koji sadrže anti-ageing benefite.

Kao deo napora u sferi održivosti, brend nudi dopunjive kapsule za kremu, umesto konstantne kupovine nove teglice. Sa cenom od 58, odnoso 46 dolara, Turmeric Glow Moisturizer krema i dopunske kapsule već sada se mogu kupiti online.