Prilagodite sopstveni Rouge Louboutin sa novom SooOOO… Glow kolekcijom

Christian Louboutin Beauty je predstavio zabavnu paletu ruževa za usne koji vas pozivaju da kreirate svoju sopstvenu verziju.

Kolekcija pod nazivom SooOOO… Glow donosi kultne ruževe brenda koje možete prilagoditi prema svojoj želji - od tube do izbora nijanse stvarajući sopstveni unikat.

Počnite tako što ćete izabrati dopunu za ruž za usne od 15 jarkih nijansi, sve sa mekim, satenskim finišom. Intenzivno pigmentisane, veganske formule nude pokrivenost koja se može nadograditi u nizu nijansi, od nude i ružičastih do crvenih i ljubičastih. Ako ne možete da se odlučite za samo jednu boju, dobra vest je da se tube mogu ponovo puniti tako da možete da zamenite umetke u bilo kom trenutku kako bi odgovarali vašem raspoloženju.

Zatim izaberite svoju futrolu koja je dostupna u tri verzije - crvenoj, ružičastoj i žutoj. Futrole za ruževe dolaze u prepoznatljivom obliku Louboutin visoke potpetice u znak pažnje na njegove kreacije cipela, dok je na vrhu kruna koja ih čini zaista pravim umetničkim delom.

Osim toga, postoji čak i mala omča na poklopcu koja vam omogućava da pretvorite ruž u talisman koji će visiti kao privezak za ključeve ili možete odlučiti da dodate lanac i pretvorite svoj ruž za usne u ogrlicu.

Na kraju, ukrasite svoju torbicu za ruževe ili lanac nekim privescima za kreiranje jedinstvene kreacije. Postoji ukupno šest privezaka koje možete izabrati, uključujući stiletto, patike sa šiljcima, Elisa torbu u roze ili žutoj boji, crvene usne i medaljon sa Louboutinovim omiljenim cvetom „la pensée“.

Nova Rouge Louboutin SooOOO… Glow kolekcija je sada dostupna u Christian Louboutin Beauty buticima i na sajtu brenda.

Povezane teme