Pretty in Pink: Hejli Biber zablistala u novoj Rhode kampanji

Više slika

Više slika

Svet lepote bruji o najnovijem proizvodu u kolekciji Rhode Peptide Lip Tint, tačnije novoj nijansi Jelly Bean...

Kao omaž osnivaču brenda, Hejli Biber, za njen rođendan, ova svetlucava prozirna bebi roze nijansa je prava proslava. Nežan, sladak miris koji podseća na roze žele bombone dodaje šarmantan dodir, osvajajući čula. Lansiran još u septembru, Rhode Peptide Lip Tint već je ostavio trag. Njegova baršunasta tekstura sjaja, slična bogatom baršunu, nežno klizi preko usana, nudeći luksuzno i hranljivo iskustvo.

Ulazak Rhode brenda u svet lepote dodatno je istaknut uz pomoć Hejli Biber koja ima dvostruku ulogu kao lice Calvin Klein praznične kampanje za 2023. godinu. U seriji zadivljujućih slika, Biber oživljava suštinu moderne ženstvenosti.

Ona se neprimetno prebacuje sa nošenja roze bodija na elegantnu kombinaciju roze kratke majice i šortsa. Međutim, vrhunac je njeno predstavljanje nove Jelly Bean nijanse za usne. Njene sjajne, roze obojene usne ne samo da naglašavaju privlačnost proizvoda, već i simbolizuju svestranost prvog ograničenog izdanja peptide tinta za usne.

Jelly Bean tint za usne postaje neophodni detalj u svim beauty arsenalima. Sa cenom od pristupačnih $16, to je poziv da se prepustite luksuzu bez velikih troškova. Dostupna ekskluzivno na rhodeskin.com, ova nijansa hvata suštinu šik i nonšalantnog stila Hejli Biber.

Luxury Experience