Prepustite se svečanom raspoloženju uz praznične mirise Jo Malone London

Praznična kolekcija Jo Malone London’s Christmas 2021 je tu da nas uvede u praznično raspoloženje svojim sezonskim izdanjima, posebno sa tri mirisa limitirane edicije koji čine savršene pratioce za radostan kraj godine.

Obogaćena bronzom i zvezdanim detaljima, ova linija vas poziva u avanturu i uživanje u svečanostima. Ovogodišnja zvezda sezone je potpuno novi miris Starlit Mandarin & Honey Cologne koji je dostupan u bočici od 100 ml. Zamislite živopisnu mandarinu zaslađenu medom i umotanu u praškastu toplinu kumarina, zajedno sa notama kedra, anisa, geranijuma i balzama. Predstavljen u bočici ispunjenoj zvezdama, parfem Citrus Fougere dodaće praznično novogodišnje raspoloženje svakom prostoru.

Takođe se možete radovati White Moss & Snowdrop koji je ponovo lansiran specijalno za sezonu praznika koji su pred nama. Uhvatite dašak sveže šumske mahovine zagrejane zlatnim amberom i blistavim kardamomom, sa notama klementine, nerolija i tonke, za zeleni citrusno-cvetni doživljaj.

Ako ste propustili miris koji se prvi put pojavio 2018. godine, sada ga možete kupiti u verziji od 100 ml, namirisati svoj prostor kućnom svećom, a na raspolaganju vam je i Travel Candle Trio - sve to će stvoriti osećaj zimske zemlje čuda u vašem domu.

Pošto se Jo Malone London bavi umetnošću kombinovanja mirisa, možete eksperimentisati i stvoriti svoj novi miris sa kolekcijom Scent Pairing Collection koja dolazi sa 30 ml White Moss & Snowdrop Cologne, kao i tri parfema od 9 ml. uključujući English Pear & Freesia, Blackberry & Bay i Myrrh & Tonka.

Na kraju, ali ne i manje važno, praznična kolekcija nam donosi šik koktel od trešnje, začinjen karanfilićem, cimetom i senzualnim ćilibarom u obliku kućne sveće Frosted Cherry & Clove. Ova privlačna zimska mešavina će dodati toplinu u svaku prostoriju i idealna je opcija za ugodnu zimsku atmosferu.