Predivna Deva Kasel u novoj Dior kampanji

Više slika

Više slika

Deva Kasel je zablistala  kao zaštitno lice Dior nove kampanje za Diorshow makeup za oči...

Nedavno imenovana ambasadorkom šminke, ona prelazi iz letnjih beauty reklama u seriju klasičnih lookova. Kampanja je prikazuje u elegantnom crnom smokingu, sa dramatičnom šminkom za oči koja ističe najnovije proizvode iz Diorshow linije.

Na ovim vizualima, Deva demonstrira svestrane mogućnosti Diorshow Maximizer 4D Lash Primer, Stylo Eye Pencil i Mono Couleur senki za oči. Svaki look je zapanjujući, od elegantnog ajlajnera do voluminoznih, punih trepavica, pa čak i sjajnih, pastelnih pruga koje podsećaju na egipatsku umetnost.

Diorshow Mono Couleur kolekcija senki za oči je reinventirana sa novim visokoperformansnim formulama i nijansama koje odišu couture elegancijom. Diorshow Maximizer 4D Lash Primer je dizajniran da pojača efekte maskare, poboljšavajući volumen, uvijanje, dužinu i definiciju.

Istovremeno, Diorshow Stylo Eye Pencil donosi intenzitet i dugotrajnost šminki za oči. Prema rečima brenda, ovaj vodootporni ajlajner nudi 24-satno trajanje bez razmazivanja, zahvaljujući svom ultra-kremastom vrhu.

Ova kampanja sa Devom Kasel u glavnoj ulozi savršeno prikazuje sofisticiranost i inovativnost Dior proizvoda za šminku, ističući njenu svestranost i eleganciju.

Luxury Experience