Prada nam ovog leta donosi novi parfem - Infusion de Figue

Les Infusions de Prada je prepoznatljiva kolekcija mirisa koja otelotvoruje neprestano istraživanje koje je u srcu luksuznog brenda.

Osmišljeni od strane parfimerke Danijele Andrije pod kreativnim rukovodstvom Mjuče Prade i Rafa Simonsa, sofisticirani uniseks mirisi su sačinjeni od kultnih sastojaka, od kojih svaki ima svoj sopstveni izraz. U čistim i prefinjenim nijansama koje direktno govore o svojstvima sastojaka, mirisi dolaze u bočicama koje predstavljaju suštinu brenda Prada, odnosno radikalnu eleganciju u kombinaciji sa avangardnom izradom.

Les Infusions de Prada su univerzalni parfemi za samoizražavanje, a u srcu svake infuzije je jedinstvena esencija „Esprit D’Infusion“ sastavljena od mošusa i citrusa da bi se poboljšao i ponovo stvorio svojstven miris kože. Ovaj proces potpisivanja spaja originalan karakter ikoničkih sastojaka sa osobom koja ga nosi.

Najnoviji dodatak kolekciji, Infusion de Figue Eau de Parfum inkapsulira note smokve u drveno zeleni miris. Živopisni akord smokve uronjen je u prepoznatljivi rastvor mošusa i citrusa koji ponovo stvara miris kože, omogućavajući da se sastojci stope sa vašom kožom. Parfemska voda Prada Infusion de Figue istražuje aspekte smokve, zelene i drvenaste, sveže i kremaste. Akord smokve pojačan je notama galbanuma i živahnom mandarinom.

Luksuzna bočica Infusion de Figue naglašena je ljubičastom nijansom, dočaravajući fuziju prepoznatljivog sastojka u mirisu. Ljubičasti poklopac izrađen je od reljefne Saffiano kože i podseća na baršunastu kožu smokve.

Kampanja koju je režirao norveški modni fotograf i filmski stvaralac, Sølve Sundsbø, iz Londona, iznova vizualizuje poruke Les Infusions de Prada. Poštovan zbog svoje stilske agilnosti, vanzemaljskih koncepata i majstorstva u inovacijama, Sundsbø hvata mirise kroz sočivo senzualnosti, modernosti i fuzije čoveka i tehnologije.

Luxury Experience