Zaljubite se u Milano uz novi parfem Trussardi - The Italian Artists Of Via Solferino

The Italian Artists Of Via Solferino vas poziva da otkrijte skrivene strane jednog od najromantičnijih gradova na planeti.

Grad Milano je teško uporediti sa bilo kojim drugim. Utisci o ovom gradu su spoj najrazličitijih mirisa i pejzaža koji plene od prve posete. „Da biste upoznali Milano, morate uroniti u njega“, napisao je jednom Gvido Piovene i bio je potpuno u pravu.

Parfimeri Luka Mafej i Antuan Li takođe su odlučili da otvore vrata Milana, izražavajući ljubav prema ovom gradu novim parfemom The Italian Artists Of Via Solferino, koji dočarava bezbrižno sunčano jutro tokom vikenda u ulici Via Solferino. Ovo je jedna od ulica u centru Milana u kojoj možete steći pravi osećaj ovog zanimljivog i lepog grada.

Olfaktornu piramidu mirisa odlikuje sama lakoća koja se oseća u ranoprolećnom vazduhu na gradskoj ulici, zamislite samo miris svežeg peciva, kafe i skupe kože i sigurno ćete moći  da naslutite o čemu se radi.

Breskva, ruža i mineralni akordi koji se otvaraju svežim voćnim notama citrusa odišu uspomenama na šetnju parkom Sempione, pored cvećara na Largo Treves i Trgu Svetog Marka. U srcu je buket božura, magnolije i osmantusa sa notama crvenog đumbira, dok bazu čini očaravajuća kombinacija heliotropa i pačulija.

Poklopac parfema, skulptura u obliku glave italijanskog hrta (istorijski simbol brenda Trussardi) napravljena je od srebrnog metala sa kožnom „kragnom“ iste ružičaste nijanse. Etiketa na sredini boce je od bele kože, a ime je iskucano srebrom u istoj tehnici kao i na samoj ambalaži.

Luxury Experience