Potražite (ružičasto) zlato uz novi Tiffany Rose Gold by Tiffany & Co.

Ako od plemenitih metala najviše volite ružičasto zlato i ne možete da odolite ničemu što dolazi u toj lepoj ružičastoj boji, onda nećete želeti da propustite najnoviji Rose Gold Eau de Parfum kompanije Tiffany & Co.

Kreirana od strane parfimera Žerome Epine iz kompanije Robertet, cvetno voćna kompozicija otvara se svežom mešavinom voćne crne ribizle, začinjenog ružičastog bibera i svetlucavog ličija kako bi očarala čula. I kao naglasak na prepoznatljivu nijansu kompanije Tiffany & Co, u srcu ćete pronaći akord plave ruže, jedinstveni hibrid rođen od japanske ruže i ljubičice, koji daje delikatan cvetni trag. Ovo se svodi na puderasti i mošusni koktel sa semenom ambrete i irisom za topao i elegantan završetak koji će sigurno privući pažnju.

Jednako očaravajuća je i njegova boca u obliku dragulja koja je inspirisana dijamantima priznatog brenda. Fasetirani rad na dnu bočice odražava umeće brenda i omogućava da zablista ružičasta esencija, koja podseća na dizajn nakita brenda u istoj boji.

Na prednjoj i središnjoj strani, naći ćete ključne note mirisa urezane na staklo, a za upečatljiv kontrast, svaka bočica sa ružičastim metalnim ovratnikom je završena prepoznatljivim Tiffany Blue akcentima i logotipom.