Porsche Design Woman Ruby je miris moći i emocija

Porsche Design predstavlja svoje najnovije remek-delo: Porsche Design Woman Ruby.

Ovaj četvrti dodatak legendarnoj Porsche Design liniji mirisa prikazuje suštinu žene koja prihvata životne izazove sa samopouzdanjem i gracioznošću, otelotvorujući moć i emociju u svakom aspektu svog bića. Sa harmoničnim spojem modernosti i bezvremenosti, ovaj miris je proslava savremene žene – snažne i senzualno primamljive.

Porsche Design Woman Ruby miris označava nastavak slavne priče o uspehu. Nakon niza trijumfa sa svojim muškim parfemima, Porsche Design se upustio u carstvo ženskih parfema 2019. godine, lansirajući zadivljujući Porsche Woman by Porsche Design. Svet mirisa je zatim uveden u intenzivnu privlačnost Porsche Design Woman Black 2020. godine, nakon čega je usledio delikatan Porsche Design Woman Satin. Ove godine, novo poglavlje otvara se sa Porsche Design Woman Ruby, mirisom koji pomera granice parfimerije prihvatajući održivost i inkorporirajući najsavremenija neuronaučna otkrića.

Maja Lernu, vizionarka i tvorac mirisa Porsche Design Woman Ruby, crpila je inspiraciju iz slike snažne, nezavisne žene koja uživa u sjaju spokojnog zalaska sunca. Miris se otvara naletom sunčanog bergamota i mandarine, čije citrusne note razigrano plešu u vazduhu. Ove gornje note su prepletene sa elegantnom i svežom cvetnom esencijom božura, postavljajući pozornicu za zadivljujuće mirisno putovanje.

Kako se miris razvija, note srca zauzimaju centralno mesto. Gorko ulje smilja i badema stvaraju puderasto-cvetni zagrljaj, dok cvet narandže daje dašak senzualne slatkoće. Ova opojna simfonija nota zasnovana je na bazi sandalovine, dajući toplu i privlačnu suštinu mirisa. Ali magija se tu ne zaustavlja - note vanile i badema daju koketnu razigranost, kulminirajući mirisom koji budi čula i ostavlja neizbrisiv trag.

Porsche Design Woman Ruby nije samo svedočanstvo umetnosti, već i trijumf svesnog stvaranja. Odabir sastojaka za ovaj miris odražava posvećenost organskim, održivim i obnovljenim procesima. Rezultat je miris koji stimuliše emocije i otvara novu eru pojačanih emocionalnih iskustava.

Kao i kod svakog aspekta Porsche Design, oblik se susreće sa funkcijom u dizajnu bočice mirisa. Njen eliptični oblik odaje počast legendarnim Porsche 911 bočnim retrovizorima, spajajući eleganciju sa praktičnošću. Skriveno ogledalo na dnu dodaje dodir genijalnosti, omogućavajući vam da osvežite svoj miris dok diskretno proveravate šminku – gest koji podseća na pogled u retrovizor.

Boja bočice je posveta ekstravaganciji, blistajući u bogatoj rubin nijansi koja dočarava luksuz i privlačnost. Po prvi put, ovaj smeli izbor boja upućuje na originalnu Porsche nijansu, spajajući svetove mirisa i automobilskog dizajna. Stilizovani božur krasi bočicu, služeći kao vizuelni prikaz suštine mirisa i dodajući dašak umetničkog duha.

Počevši od septembra 2023. Porsche Design Woman Ruby će biti dostupan u svim Porsche Design prodavnicama kao i na sajtu porsche-design.com.

Luxury Experience