Poklon za njega: BLEU DE CHANEL set za brijanje

Za samo deset godina, BLEU DE CHANEL se nametnuo kao muški legendarni miris. Sada stavlja svoj jedinstveni potpis na sprej za telo i limitirani set za brijanje.

BLEU DE CHANEL ALL-OVER SPRAY nudi alternativu tradicionalnim mirisima. Ovaj mirisni sprej za telo otkriva ultra svežu stranu linije BLEU DE CHANEL. Iz kuće Chanel predlažu da sprej nanesete u većim količinama ujutro ili nakon vežbanja, kako biste sebi dali dozu energije pred noćni provod.

Brijanje je svakodnevna rutina za 70% muškaraca. CHANEL nudi saputnika za negu u kompletu za brijanje BLEU DE CHANEL, koji se sastoji od kreme za brijanje, četke za brijanje i torbice za putovanje. BLEU DE CHANEL krema za brijanje pretvara se u nežnu penu u dodiru sa vlažnom kožom. Tekstura omogućava da vidite tačno gde je postavljena vaša oštrica, dok je četkica za brijanje napravljena od sintetičkih čekinja i osigurava glatko i lako nanošenje.

U kompletu se nalazi toaletna torbica od filca u tamnoplavoj boji - «druga» elegantna boja, prema Gabrielle Chanel - tako da možete poneti set za brijanje BLEU DE CHANEL gde god da idete.

BLEU DE CHANEL ALL-OVER SPRAY i BLEU DE CHANEL set za brijanje pružaju muškarcima alate za usavršavanje izgleda i podsećaju da je muška lepota, takođe i pre svega, pitanje stila.