Pokažite svoju ženstvenost novim parfemom Good Girl Blush Carolina Herrera

Good Girl Blush predstavlja novo poglavlje u priči Good Girl, smelu eksploziju kontrasta koja formira puderasti izraz cvetne ženstvenosti.

Parfemska kompozicija je zasnovana na opoziciji senzualnih nota vanile i božura, dok svetla igra kontrasta omogućava preispitivanje originalnog mirisa.

Autori mirisa, čuveni  parfimeri Kventin Biš i Kristof Reino, koristili su dve ključne note - mahune tonke i jasmin. Parfimeri su želeli da prevaziđu uobičajeni senzualni zvuk zrna tonke i upotpunili su ih notom vanile. Sunčani ilang-ilang uravnotežuje toplu bazu sa jasminom dok puderaste note donosi mirisni božur. Da bi kreirali ovu vegansku formulu, parfimeri su se udružili sa liderima parfemske industrije Givaudan i njihovim programom održivosti, Sourcing4Good, kako bi pomogli radnicima koji proizvode sastojke.

„Carolina Herrera nastavlja svoje istraživanje moderne ženstvenosti: Good Girl Blush Eau de Parfum je igra kontrasta i jedinstvenog puderastog dodira cvetne nežnosti“, stoji u saopštenju brenda povodom lansiranja novog parfema.

Zaštitno lice parfema je legendarna Karli Klos koja pozira u roze haljini sa nestašnim osmehom koji otkriva kontraste Good Girl Blush.

Luxury Experience