Pogledajte glamuroznu kampanju za novi Tom Ford Cafe Rose parfem

Tom Ford je predstavio upečatljivu novu kampanju za svoj parfem, Cafe Rose.

U reklami se pojavljuje vodeća holandska manekenka Rijan van Rompej, koja savršeno oličava senzualni i elegantni duh mirisa.

Na zadivljujućim fotografijama reklamne kampanje koje je snimio fotograf Stiven Klejn, Rijan van Rompej leži u krevetu posutim ružama, nosi mrežastu košulju preko bikinija, a njena crvena kosa je stilizovana u obimne talase.

Reklama parfema Tom Ford Cafe Rose vodi gledaoce u senzualni svet gde se estetika i emocije besprekorno spajaju. Reklama prati Rijan van Rompej dok ulazi u sobu u kojoj se nalazi krevet prekriven satenskim čaršavima, postavljajući pozornicu za zavodljiv trenutak. Baš kada nas ovaj video uvodi u ovu fantaziju, sirena automobila naglo nas vraća u stvarnost, kao i samu manekenku koja se budi iz sna.

Cafe Rose, opisan kao prefinjeni cvetni miris, kombinuje note bugarske ruže sa kafom, amberom i crnim biberom. Elegantna, arhitektonska boca sa izbočenim elementima dodatno doprinosi šarmu proizvoda.

Ova kampanja prati poslednju kolekciju Tom Ford za jesen 2023, koja je bila proslava najvećih hitova američkog dizajnera. Služi kao nastavak posvećenosti brenda luksuzu i kreativnosti, osiguravajući da svako novo izdanje odzvanja među ljubiteljima mode i lepote.

Luxury Experience