TUMI 19 DEGREE miris dizajniran da pomera granice

Od kultne „19 Degree Aluminum“ kolekcije do svojih vrhunskih rešenja za putovanja, TUMI je dosledno pomerao granice dizajna i performansi.

Sada, u smelom odstupanju od svoje tradicionalne ponude, vodeći međunarodni lifestyle brend predstavlja TUMI 19 Degree, miris dizajniran da uhvati suštinu istraživanja i luksuza.

TUMI 19 Degree crpi inspiraciju iz trenutno legendarne „19 Degree Aluminum" kolekcije brenda, poznate po svojim performansama i preciznosti. Slično kao i njegove "aluminijumske" kolege, ovaj miris je nastao iz nepresušne želje za otkrićem, dizajnom i inovacijama. Posvećenost izuzetnosti sija u svakom aspektu ove nove kreacije, obećavajući čulno iskustvo koje može da prevaziđe sve što vam život pruža.

Ono što izdvaja novi miris je njegova infuzija patentiranih, dugotrajnih tehnologija. TUMI se upustio u neistražene teritorije, istražujući nove materijale i tehnike kako bi kreirao miris koji se zaista ističe. Ova posvećenost pomeranju granica je očigledna u svakom aspektu TUMI 19 Degree, što ga čini oličenjem izuzetnosti u svetu luksuznih muških parfema.

TUMI 19 Degree je hrabar i zadivljujući miris koji kombinuje note ambera, drveta i kože kako bi stvorio zaista jedinstveno mirisno iskustvo. Ovaj miris otkriva svoju zavodljivu prirodu jer su kvalitetni sastojci stručno isprepleteni i suprotstavljeni, dok interpretira uzvišenu muškost kroz simfoniju sofisticiranih i revitalizirajućih nota, izražavajući auru intenziteta i živahnosti.

Putovanje TUMI 19 Degree počinje zadivljujućim notama bergamota i timijana, upotpunjenih egzotičnim i vatrenim šafranom. Ovaj početni kontrast postavlja scenu za ono što dolazi. Kako se miris razvija, pojavljuje se srce koje izaziva zavisnost, sa intrigantnom crnom malinom i antilopom, obavijeno drvenastom svežinom breze. Putovanje dostiže svoj vrhunac sa notama senzualne kože koje izazivaju vaše olfaktorne percepcije, sve dok se stapaju sa intenzivnom toplinom sandalovine i crnog mošusa. Rezultat je bogat i upečatljiv miris koji ostavlja trajan utisak.

Da bi obeležio lansiranje svog novog mirisa, TUMI kreće na globalnu proslavu. Deset influensera sa sedištem u Njujorku pridružiće se brendu TUMI na putovanju u London na intimnu novinarsku večeru i proslavu, gde će TUMI biti zvanični partner Londonske Nedelje mode. Ova međunarodna proslava odražava posvećenost brenda TUMI da svoj jedinstveni spoj inovacija i stila približi globalnoj publici.

TUMI 19 Degree je dostupan u bočici od 100 ml, po ceni od 175 dolara, a možete ga pronaći na TUMI.com, TUMI prodajnim objektima i odabranim prodavcima širom sveta.

Luxury Experience