Phantom – novi futuristički muški parfem Paco Rabanne

Mirisi su oduvek izazivali osećaj – „zastani i pomiriši ruže“ ili „probudi se i pomiriši kafu“ su fraze koje to dokazuju. Sada Paco Rabanne, poznat po svojoj senzibilnosti za modu i mirise, podiže osećaj mirisa na drugi nivo (nagoveštaj: jedan od njegovih glavnih sastojaka je tehnologija).

Futuristički, energičan i neverovatno seksi - novi muški miris Paco Rabanne briše granicu između fantazije i stvarnosti.

Poznat po svojoj smelosti i nenadmašnoj izradi, Paco Rabanne vas poziva da zakoračite u budućnost i osetite njen dah na svojoj koži. Ovog puta, parfimeri brenda su dali sve od sebe i odveli nas u Universe 2.0, gde se održava međugalaktička zabava, otvorena za sve - bez obzira sa koje planete dolazite.

Futuristički doživljaj je glavni vrhunac mirisa, za koji je odgovoran trio energičnog limuna, kremaste lavande i divne vanile.  

PHANTOM je prvi miris kreiran u duetu kreativnosti i veštačke inteligencije. Bočica predstavlja najrevolucionarniji bežični dizajn u industriji do sada. Poseban čip za beskontaktnu komunikaciju ugrađen je u njen vrh. Miris oživljava „digitalno“ pomoću aplikacije za koordinaciju koja se povezuje sa fantomskim univerzumom samo prislanjanjem telefona na bočicu. 

„U PHANTOMU, svaki aspekt kreiranja parfema je ponovo osmišljen sa sledećom generacijom tehnologije razvijene za IFF. Zahvaljujući neuronauci, algoritamskim alatima i veštačkoj inteligenciji, naši parfimeri su uspeli da prošire svoje kreativne granice.“

Pored toga što je pokazatelj nedavne fascinacije svemirom i dubokog zarona mode u tehnologiju, Phantom se takođe može pohvaliti održivom bočicom koja se lako može reciklirati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paco Rabanne (@pacorabanne)

Povezane teme