Pet kapi nasleđa: Chanel N°5 L’EAU

U carstvu snova i inspiracije, ko bi očekivao da bi jednostavna fraza ikone poput Merilin Monro mogla da transformiše, prvi put od 1921. godine, kultnu bočicu Chanel N°5 parfema?

Bočica je od samog početka imala dizajn koji je naglašavao tečnost koju sadrži. Prema nekim glasinama, inspirisana je flašicama viskija u vlasništvu Boja Kapela, velike ljubavi Koko Šanel.

Verzija N°5 L’EAU je rođena 2016. godine, dodajući kultnom i očaravajućem mirisu cvetnu svežinu i duh bez presedana. To je aktivan izvor energije, lagan i transparentan, ali sa dovoljno gravitacije da se usidri i zadrži u trenutku. Sjajna i impulsivna kap u kojoj citrusne note zaslepljuju i uzdižu se do neba, nošene aldehidima. Zatim, cvetni kovitlac jasmina, ruže i ilang-ilanga, i na kraju, dinamika vetivera i kedra.

Ova nova verzija se izdvaja po ekskluzivnoj bočici u obliku kapi, inspirisanoj čuvenom ispovesti Merilin Monro. Pedesetih godina prošlog veka Merilin Monro je u intervjuu: „Jedan momak me je jednom pitao: „Merilin, šta nosiš u krevetu?' Odgovorila sam da nosim samo nekoliko kapi Chanel N°5.“

Svaka kap Chanel N°5 L'EAU nosi duboko značenje:

Kap ljubavi: Poziva da doživite i izrazite ljubav u njenim najčistijim i najautentičnijim oblicima, evocirajući duboku emocionalnu vezu koju mnogi osećaju prema Chanel N°5 L’EAU.

Kap hrabrosti: Simboliše hrabrost potrebnu za suočavanje sa izazovima i prihvatanje autentičnosti, odražavajući smelost Chanel brenda da ponovo osmisli klasik kao što je N°5 sa svojim modernim dizajnom.

Kap želje: Oslikava čežnju i strast koju Chanel N°5 L’EAU budi, slaveći želju kao suštinsku motivišuću snagu u zavodljivom i bezvremenskom mirisu brenda.

Kap radosti: Predlaže radost i zadovoljstvo u malim luksuzima i svakodnevnim trenucima, predstavljajući Chanel N°5 L’EAU kao izvor sreće i sjaja.

Kap misterije: Neophodna za privlačnost Chanel N°5 L’EAU, obuhvata dubinu i složenost mirisa koji prevazilazi vidljivo, slično kao što je Merilin Monro izrazila svojom kultnom izjavom.

Ove fraze ne samo da obogaćuju mirisno iskustvo parfema već i produbljuju emocionalnu vezu i legendarnu istoriju Chanel N°5 L’EAU.

Ergonomski dizajn bočice „N°5 L’EAU Drop“ je zamišljen tako da savršeno leži u ruci i predstavlja kapljicu same esencije parfema. Ovaj fluidan i elegantan oblik je u suprotnosti sa klasičnom kvadratnom bocom Chanel br. 5, zadržavajući suštinu luksuza i jednostavnosti koje karakterišu brend.

Ova nova prezentacija ne samo da slavi istorijsku vezu parfema sa Merilin Monro, već i odražava modernu evoluciju klasičnog Chanel N°5 L’EAU, čineći ga dostupnim i privlačnim novim generacijama.

Luxury Experience