Pat McGrath Labs x Bridgerton Makeup kolekcija inspirisana britanskom dramom

Kako se ispostavilo, Pat McGrath je volela Bridgerton seriju, isto koliko i mi.

Sada  slavna šminkerka lansira makeup liniju inspirisanu Netflix senzacijom pod nazivom Pat McGrath Labs x Bridgerton.

Ovo je možda prvi put da je kolekcija šminke inspirisana engleskim Regency periodom početkom 19. veka, ali poznata šminkerka Pat McGrath retko izbegava izazove. Ove praznične sezone, preko svog brenda Pat McGrath Labs, šminkerka će lansirati liniju u potpunosti inspirisanu Netflix hit serijom.

Skoro godinu dana nakon što je prva sezona Bridgerton osvojila naša srca, odvodeći gledaoce u više ešalone Londona za vreme Regency ere – fokusirajući se, preciznije, na romansu između Dafne Bridžerton i Sajmona Baseta – Pat McGrath sada odaje počast istorijskoj drami kolekcijom šminke, sa dizajnom i bojama koje odišu kraljevskim temama.

Zvezda kolekcije je paleta od šest senki “Diamond of the First Water” sa nazivima nijansi koji upućuju na seriju — Iconic Ingenue, Regency Blue, Duchess Divinity i Love Match — a predstavljeni su i hajlajteri u dve nijanse zlatne sa motivima inspirisanim visokim društvom.

Kolekcija, dizajnirana u saradnji sa Netflixom i produkcijskom kompanijom Shondaland je sve samo ne slučajna, a Pat McGrath je priznala da je odmah bila oduševljena serijom. „Kao i mnogi ljudi, zaljubila sam se u prvi mah u hit @Shondaland & @Netflix „Bridgerton. Oduvek sam bila opsednuta Regency erom i bila sam oduševljena da odam počast kultnoj lepoti ovog perioda kroz veliku saradnju“, objašnjava ona u objavi na Instagramu.

Kolekcija Pat McGrath Labs x Bridgerton kreće u prodaju 26. decembra na sajtu poznate šminkerke.