Paco Rabanne novim parfemom FAME odaje počast novoj eri ženstvenosti

FAME je novi ženski miris brenda Paco Rabanne.

Odajući počast novoj eri ženstvenosti, ovaj parfem je mešavina izuzetno čistog jasmina, sočnog manga i senzualnog kremastog tamjana. Američka glumica El Faning postaje ambasadorka novog mirisa i pridružuje se glamuroznom društvu muza Paco Rabanne. Zamislite Džejn Fondu kao Barbarelu, Odri Hepbern u filmu „Two for the Road“, Brižit Bardo u blistavom „oklopu“, Fransoa Ardi u mini haljini sastavljenoj od zlatnih ploča umetnutih dijamantima.

„Oduševljena sam što sam ambasadorka brenda kao što je Paco Rabanne. Bila sam potpuno oduševljena konceptom i osećala sam kao da se savršeno uklapa i zaista odražava moju ličnost. Biti deo ovog novog poglavlja bilo je odmah - Da!“, rekla je El Faning.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paco Rabanne (@pacorabanne)

„Višestruka i multitalentovana, El Faning ne može biti bolji izbor kao lice slavnih“, kaže potpredsednik Paco Rabanne Žerom Lelu. „Ona otelotvoruje samu suštinu ultramoderne ženstvenosti Paca Rabanna, i veoma smo srećni što je imamo za ambasadorku našeg novog mirisa.“

FAME parfem je kreiran od  90% sastojaka prirodnog porekla, napravljenih u Grasu od dragocenih, prilagođenih, održivih elemenata dobijenih najsavremenijom tehnologijom kako bi se stvorio zaista neodoljiv miris, koji zrači radošću i smelom senzualnošću.

Nažalost, odmah nakon najave nove parfemske vode, objavljeno je da je Paco Rabanne preminuo u 88. godini u svom domu u Francuskoj. Smrt dizajnera potvrdila je matična kompanija njegovih brendova, koja je izjavila da je „obeležio generacije svojom radikalnom vizijom mode i da će njegovo nasleđe zauvek živeti“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paco Rabanne (@pacorabanne)

Luxury Experience