Ovaj Dior parfem je toliko poseban da dolazi u sopstvenoj couture torbici

Ako ste ljubitelj luksuznih parfema, evo očaravajuće ponude koju jednostavno ne možete da propustite!

Reč je  potpuno novoj parfemskoj vodi sa potpisom Dior koja dolazi u pakovanju koje je jednako očaravajuće kao i sam parfem!

Pod nazivom Miss Dior Eau de Parfum, bočica je predstavljena u izvanrednom koferčiću koji je prekriven cvećem inspirisanim couture haljinom. Izuzetno pakovanje je napravljeno od strane talentovanih proizvođača kofera Dior ateljea, sa samo 100 komada dostupnih širom sveta.

Sam parfem se može pohvaliti cvetnim notama sa centifolia ružom, medom i biberom u srcu. Tu su i nagoveštaji svežeg đurđevka, božura sa nijansama kajsije i puderastog irisa sa notama nežnog drveta u osnovi.

Komentarišući, Fransoa Demaši, parfimer-kreator Dior brenda, izjavio je: „Sva naša čula su probuđena senzualnošću cvetnog buketa nove parfemske vode Miss Dior, koja slavi baršunaste i senzualne ruže pojačane svežim đurđevkom i božurom umotanim u puderasti iris.”

Svaka bočica Miss Dior je numerisana i dolazi ukrašena mašnom od tila i organze, cvetnim motivima i ručno oslikanim cvećem. Dostupan u 200 ml Eau de Parfum, specijalno izdanje Miss Dior trenutno je dostupno u buticima brenda Dior širom sveta.