Oud Minerale: Nova mirisna avantura Toma Forda

Tom Ford lansira novi miris koji kombinuje oud i okean na jedinstven način.

Oud Minerale je miris koji istražuje kontrast između bogatog i smolastog drveta ouda i svežeg i mineralnog okeana. To je parfem koji prevazilazi granice tradicionalnih olfaktornih kategorija i stvara novi sopstveni žanr.

Miris se otvara naletom ružičastog bibera u zrnu, začinskom i živahnom notom koja pojačava sjaj drveta ouda. Drvo ouda zatim uranja u okean, stvarajući osvežavajući i uzbudljiv osećaj. Miris obuhvata suštinu mora, sa svojim slanim, vodenim i mineralnim nijansama.

Srce mirisa je balans između elemenata, gde su mineralni i morski aspekti okeana dopunjeni dodatkom balzama jele, zelene i drvene note koja dodaje dubinu i harmoniju. Miris takođe sadrži cipriol, retko i dragoceno ulje ekstrahovano iz korena biljke ciperus. Cipriol ima zadimljeni i zemljani karakter koji pojačava moć i složenost drveta ouda.

Osnova mirisa je mešavina dubokog drveta, kao što su pačuli i vetiver, koji stvaraju topao i senzualan trag. Miris takođe sadrži akord ambra, prirodni i životinjski sastojak koji dodaje dašak elegancije i prefinjenosti. Akord ambra obavija kožu stvarajući trajan i nezaboravan utisak.

Oud Minerale je miris koji izražava čistu emociju, fuziju elemenata koji stvaraju novu dimenziju ouda. To je miris koji ponovo osmišljava oud na način koji samo Tom Ford može.

Luxury Experience