Otputujte u Italiju uz novi Light Blue Italian Love Dolce&Gabbana

Dugo očekivani odmor u Italiji, na koji možete otići u bilo koje doba dana i noći nalazi se u novoj bočici parfema Light Blue Italian Love Dolce&Gabbana.

Leto je „mali život“ koji uvek želite da živite iznova, što opuštenije i bogatije. Italija je jedno od najpoželjnijih i beskrajno romantičnih mesta na planeti, koje osvaja svojom lepotom, ostavlja neizbrisiv trag u sećanju i tera vas da joj se više puta vraćate.

Olivije Kresp, kreator nove toaletne vode  Light Blue Italian Love Dolce&Gabbana, kao i njenog prethodnika, prve Light Blue toaletne vode, nudi odlazak na italijansku obalu gde ćete osetiti vazduh zasićen mirisom soli i peska i uživati u pejzažima koji izgledaju kao da su ih isklesali veliki italijanski vajari.

 Master parfimer je zadržao potpis mirisa, koji sadrži čuvene gornje note Light Blue toaletne vode, hrskave Greni Smit jabuke i kalabrijskog limuna.

Eau de Toilette je lagan, ali efektan i ženstven buket arapskog jasmina, bele ruže i amirisa, upotpunjen zavodljivom cvetno-mošusnom notom ambrete, akordima kedra iz Virdžinije, ambera i belog mošusa, koji kompoziciji daju nežni kremast ton. Besprekorno se stapa sa vetiverom i sandalovinom, stvarajući spektakularan drveni ton mirisa.

Luxury Experience