Otkrivamo: šta se sve nalazi u Pat McGrath Holiday 2020 kolekciji

Karmini, palete senki, četkice za šminkanje i mnogo toga drugog…

Prateći njenu saradnju sa brendom Supreme, Pat McGrath predstavila je sve makeup proizvode koji će biti deo predstojeće Holiday 2020 kolekcije. Nazvana Celestial Divinity, kolekcija sadrži vibrantne i maštovite pigmente, uz teksture koje su dizajnirane za oči, lice i usne.

Kolekciju otpočinje serija paleti senki za oči, uključujući i opciju sa 18 boja, koja je nazvana MTHRSHP MEGA. Selekcija se sastoji od novih i starih nijansi iz arhive, koje idu od mat do svetlucavih opcija. Više senki stiže u Quad paletama, koje su fokusirane na različite teme – Interstellar Icon, Risque Rose i Fleur Fantasia. Za lice, Pat McGrath je dodala hajlajter svojoj Skin Fetish liniji u Champagne Gold nijansi, koji je ispunjen bisernim pigmentima i odgovara svim tonovima kože.

Novu kolekciju posebno akcentuju karmini, uključujući MatteTrance. Dve nove ružičaste nijanse, Divine Romance i Amour, dolaze u luksuznim pink i zlatnim pakovanjima, dok originalni favoriti, Elson i Omi, dolaze na scenu sa ručno izrađenim srcolikim motivima sa 56 Swarovski kristala. Kolekciju kompletira asortiman setova za oči i usne koji su idealni za poklanjanje, dok su čitavoj kombinaciji dodati i balsami za usne, Rose Fantasy i Clear.

Cene noviteta iz ove kolekcije kreću se od 25 do 76 dolara, a u prodaji će biti od novembra ove godine.