Otkrijte novu trilogiju mirisa Tom Ford “Enigmatic Woods”

Najznačajnije parfemske kompanije na svetu znaju da se približavamo najvažnijem mesecu u godini u kom mirisi postaju glavni protagonisti i pre svega jedan od najprodavanijih artikala, ako ne i najprodavaniji...

Tom Ford, uspešan američki dizajner koji se smatra jednim od velikih majstora modnog sveta poznat je po svom kreativnom radu, po svojoj strasti, pa čak i po fetišu prema parfemima. Stoga i brend koji nosi njegovo ime ima neke od najboljih mirisa na tržištu koji se smatraju predmetom želje.

Nova trilogija mirisa koju je upravo lansirao, “Enigmatic Woods” bi se i te kako mogla smatrati dragocenom ili vrednom, posebno za ljubitelje drveta, jer su ovi parfemi (kao što ime govori) inspirisani mistikom egzotičnog drveta. Svaki Private Blend miris slavi drevno i dragoceno drvo, povezujući misterije prošlih vekova sa modernom veličanstvenošću i izuzetnim duhovnim luksuzom.

SANTAL BLUSH, BOIS MAROCAIN i EBENE FUME su tri mirisa koja možemo pronaći u ovoj trilogiji. Hajde da saznamo više o njima!

"SANTAL BLUSH“ je fuzija sandalovine i egzotičnih začina koji su pojačani luksuznim ilang-ilangom, toplim cimetom i raskošnim drvetom, zavodeći modernom toplinom druge kože.

"BOIS MAROCAIN“ se može definisati kao začinjen i okrepljujući. Ovaj parfem posebno evocira na dragoceno drvo tuju kao i zanatlije koji se bave rezbarenjem ovog predivnog dreveta. Sa zadivljujućom aromom miris se širi snažno, sa nijansama začinske svežine ružičastog bibera i kedra.

"EBENE FUME“ spaja moć pročišćavanja Palo Santo drveta sa vatrenim drvetom ebanovine i budi meditativni mir. Ovaj duboko meditativni miris slavi mističnu suštinu svetog drveta Palo Santo, oživljenu primamljivim notama crnog bibera i ebanovine, uhvaćenim u elegantnim i uzvišenim notama kože.

SANTAL BLUSH, BOIS MAROCAIN i EBENE FUME dolaze u prozirnoj iteraciji kultne Private Blend boce i dizajnirani su sa etiketom od mahagonija i odgovarajućim čepom. Boce od 50 ml, 100 ml i 250 ml, ulepšaće svaki toaletni sto ili prostor za negu.

Kolekcija “Enigmatic Woods” sa potpisom Toma Forda je sada dostupna za kupovinu u njegovoj online prodavnici.

Luxury Experience