Otkrijte nove aspekte vanile uz novi parfem Vanila Diorama by Christian Dior

Prefinjeno, zagrevajuće i zavodljivo - svi aspekti vanile u jednoj neponovljivoj mirisnoj kompoziciji.

Vanila je jedan od najtraženijih sastojaka, a parfimerima je danas sve teže da nas iznenade novim mirisnim kompozicijama sa ovim sastojkom. Fransoa Demaši je odlučio da osveži naše interesovanje usmereno prema najklasičnijim aromama i „otrese“ zastarele klišee i stereotipe.

Njegova nova kreacija - Vanilla Diorama - otkriva nove aspekte vanile i čini da dodirnete najiskreniji i najsjajniji njen zvuk.

Madagaskarska (burbonska) vanila je prava riznica visoke parfimerije, koju ne može svaki majstor da unese u svoje kompozicije. Fransoa Demaši daje joj poseban razigran ton sa primesama ruma i pačulija. Zahvaljujući ovom trojstvu, vanila je bogata, ali ne i teška.  

Parfem je takođe referenca na omiljeni desert Kristijana Diora, osnivača brenda, koji nosi isto ime kao i miris (Diorama Gourmand). Tajna pravljenja ovog slatkiša, koji je kreiran specijalno za dizajnera u legendarnom pariskom restoranu Maxim's, i dalje je nepoznata. Međutim, informacije o nekim komponentama koje su činile desert stigle su do našeg vremena: sladoled od vanile, sočna narandža i tamna čokolada. Poslednje dve komponente se ogledaju u mirisnoj piramidi Vanilla Diorama, dajući joj svežinu i dubinu.

„Kroz Vanilla Diorama, želeo sam da odam počast tako retkom i plemenitom sastojku kao što je vanila sa Madagaskara.“ - rekao je Fransoa Demaši, vodeći parfimer Diora.

Povezane teme