Otkrijte miris ljubavi uz novi Guerlain parfem

Slavna francuska kuća Guerlain, predstaviće svoje novo Shalimar izdanje, po imenu Philtre de Parfum u septembru ove godine…

Parfem je najavljen kao verzija koja akcentuje neponovljivu senzualnost ovog parfemskog mita. Kada se leto 2020 konačno završi, novo poglavlje u Shalimar univerzumu će zvanično biti otvoreno mirisom, koji Guerlain opisuje kao pravi ljubavni napitak koji akcentuje svoje zavodljive akcente orijentalnog duha, koji se okreću oko irisa i vanile.

Kao ikona moderne parfimerije, rođena 1925.godine, Shalimar je oduvek bio parfem posvećen ljubavi i željama. Nova verzija odiše glamurom, poput pravog ljubavnog napitka.

Izazov za glavnog parfimera kuće, Tijeri Vasera, bio je obnavljanje teme ovog mirisa, uz istovremeno zadržavanje duha originalnog parfema. Kako kažu iz slavnog brenda, on je prava vežba stila, koja je orkestrirana na novi način, uz pomoć novih sastojaka. Parfimer je kreirao kompoziciju naglašvajući baršunaste osobine irisa, poigravajući se istovremeno predoziranjem emblematske note vanile.

U novom mirisu nalaze se citrusne glavne note, kreirane sa bergamotom i limunom, uz pomoć lavande. Cvetno srce mirisa se nežno otvara na koži uz pomoć jasmina i ruže, što je naglašeno akordima irisa. Čitava kompozicija smeštena je na postoje koje kreira pačuli i tolu balsam, u kombinaciji sa veličanstvenom vanilom.

“Inspirisani strašću koja ujedinjuje dva bića i prevazilazi sve prepreke, ovaj napitak izražava svoju urođenu senzualnost. Uz samo jednu kap ovog parfema, njegov zlatno obojeni sok širi se poput neodoljive staze ljubavi”, izjavili su iz ovog brenda.