Otkrijte lepotu britanskih ostrva u novoj mirisnoj kolekciji „Brit“ Jo Malone London

Inspirisana „plivanjem u divljini“, najnovija serija mirisa Jo Malone London poziva vas da istražite prirodne lepote britanskih ostrva, sa pet ograničenih izdanja mirisa koji nas vode iz kristalno čistih voda usamljene uvale do slanih talasa koji se razbijaju o peščanu obalu.  

"Plivanje u divljini ima zaista univerzalnu privlačnost i, posebno u današnje vreme, nudi skoro svakome dostupno iskustvo slobode u prirodi. To je nešto čime smo svi bili inspirisani i pokušali smo da proslavimo u ovoj kolekciji“, kaže Selin Ru, globalni šef kuće Jo Malone.

Mirisna priča je nastala kao delo proslavljenih parfimera Ane Flipo i Delfine Lebo, a prvi miris koji su osmislili je Crystal Campion Cologne, koji je trebalo da dočara bajkovite slike vodopada koji se uliva u uvalu bistre vode. U mirisnoj kompoziciji dominiraju note sveže ruže, rosne ljubičice i nagoveštaji sočne crne ribizle.

Hidratantni mist za lice Crystal Campion, koji je prožet hijaluronskom kiselinom i namirisan jasnim i cvetnim mirisom kako bi osvežio i kožu i čula, takođe je dostupan kao deo kolekcije ograničenog izdanja.

Salty Amber je senzualniji parfem sa notama šumske mahovine, sa toplom i drvenastom privlačnošću koji predstavlja sve kvalitete britanskih ostrva.

Forest Moss je drveni miris sa slojevima kleke, peperminta, geranijuma i lavande, na bazi mahovine i pačulija, koji ima za cilj da imitira prizore i mirise staze pored osamljene reke u šumi.

Aqua Lemon je takođe jedinstven - u stvari, ovaj parfem je inspirisan britanskim otvorenim javnim bazenima, okruženjem koje je napravio čovek umesto priroda. Miris koji se lako nosi kombinuje osvežavajuću i citrusnu mandarinu sa nanom, kedrom i amberom, za osećaj jutarnjeg ronjenja u otvoreni bazen.

Kolekcija je zatim upotpunjena omiljenim mirisom Wood Sage & Sea Salt, koji se savršeno uklapa sa svakim od četiri nova parfema. Podsećajući na dugotrajni miris godišnjeg odmora i neravnih litica duž obale, to je drvenasti, topao parfem podignut svežom notom morske soli. Ovaj ključni miris Jo Malone London dostupan je kao kolonjska voda od 30ml i 100ml, kao i u specijalnom izdanju Home Candle.  

Luxury Experience