Osetite opojni miris Toskane uz novo Ermano Scervino izdanje

 Ermano Scervino, italijanski modni brend iz Firence, predstavio je predivnu kreaciju kao svoj prvi miris prošle godine…

Njihov prvi parfem perfektno je reflektovao stil i eleganciju brenda, sa kremastom i bademastom tuberozom, koja je obuhvaćena toplim zagrljajem belog cveća i egzotičnih nota kokosa. Prema navodima brenda, ovaj miris je otelotvorenje elegancije, glamura, luksuza i ženstvenosti, što rezultira nečim što se može opisati kao dragoceno, ekskluzivno i ikonično.

Slavni brnd sada ima za cilj da ponovi uspeh svog prvog mirisa lansirajući novu kreaciju – Ermano Scervino Tuscan Emotion – omaž Toskani, koja je namenjena savremenoj ženi, njenoj čistoći, nezavisnosti, spontanosti, šarmu i odlučnosti.

Novi miris predstavlja eksploziju snažne čistoće i zavodljive svežine, a potpisuje ga Natali Keto-Gracija. Kao haljine koja je šivena po meri žene, ovaj miris je elegantan i ženstven, predstavljajući interpretaciju veličanstvenih drvenastih sastojaka.

Graciozan i nežan poput oblaka, miris je okarakterisan limunom, bergamotom i sočnim elementima kruške. U svom srcu, parfem nosi note ruže, jasmina i frezije, dok njegovu bazu sačinjavaju mošus i kedrovina.