Osetite dodir zlata uz novu YSL Beaute prazničnu makeup kolekciju

YSL Beaute slavi predstojeće praznike novom makeup kolekcijom koja je vredna poput zlata.

Čarobna, sa dodirom luksuza, šminka i legendarni parfem francuskog brenda ukrašeni su jedinstvenim uzorkom zlatnih listova za blistavu liniju limitiranog izdanja kojoj je teško odoleti. Spremni ste da dodate malo sjaja svom prazničnom izgledu? Evo šta nas očekuje u novoj prazničnoj kolekciji francuskog luksuznog brenda.

Prvo, napoželjniji proizvod iz kolekcije je Couture Color Clutch, paleta senki za oči sa glamuroznom zlatnom futrolom ukrašenom nepogrešivim zlatnim logom. U paleti ćete pronaći 10 nijansi, od nude i bledo ružičaste do bogate braon i intezivnije ružičaste koje možete koristiti za makeup lookove od jutra do noći.

Tu je i fantastičan Le Cushion Encre De Peau Gold Rush Trio koji kolekcionari neće želeti da propuste. Umočen u zlato i još jednom prekriven ikoničnim logoom, ovaj makeup proizvod sadrži ekskluzivnu formulu za isticanje sa mešavinom tri nijanse za čist, blistav izgled.

Ljubitelji parfema biće očarani novim Libre EDP koji za praznike dolazi u zlatnoj bočici i izgleda poput pravog dragulja. Mešavina lavande i cvetova narandže, prošarana notama jasmina i vanile, takođe će podići vaše raspoloženje za kraj godine.

Kolekcija ne bi bila potpuna bez legendarnih YSL ruževa. U prazničnoj makeup kolekciji očekuju vas ekskluzivni ruževi Rouge Pur Couture i Rouge Volupte Shine, sa odabranim nijansama koje su sada u svečanom zlatnom ruhu.

Libre EDP set ove sezone dolazi u prelepoj belo-zlatnoj kutiji, što je opcija koju treba uzeti u obzir za one koji traže ideje za poklone koje ne treba umotavati. Još bolje vesti? Ova praznična kolekcija je sada dostupna u svim YSL Beaute prodavnicama i na sajtu brenda.