Osetite dašak letnje romantike uz novi Ralph Lauren Romance Intense

Ralph Lauren je predstavio novi parfem Romance Eau de Parfum Intense koji pozdravlja suštinu živahne slobode, hvatajući scensku lepotu prirode kroz svoje evokativne vizuelne efekte.

Povodom lansiranja parfema predstavljena je reklamna kampanja na kojima se nalaze model Rafaela Konsentino i Đan Luka Evbank.

Fotografije koje je snimla Aleksandra Nataf odišu opuštenom, ali elegantnom atmosferom, sa Rafaelom koja je obučena u delikatnu belu slip haljinu dok na drugoj fotografiji pozira u čipkastoj bluzi u kombinaciji sa farmerkama i kaišem inspirisanim western stilom, čime se naglašava tema.

Cvetni miris je buket zamršenih nota koji živopisno oslikava američki Zapad. Na površini, parfem se otvara živopisnom mešavinom srca bergamota, zelene mandarine i akorda crne ribizle, postavljajući svež i privlačan ton. Ovo vodi u srce bogato cvetnim notama, uključujući ružu, đurđevak, ilang-ilang, listove ljubičice i esenciju nevena, od kojih svaki doprinosi svom jedinstvenom karakteru srednjim notama. Parfem zaokružuje robusna baza sandalovine, kedra iz Virdžinije, pačulija i uglađenog akorda vanile, koji osiguravaju trajni utisak.

Brazilska manekenka Rafaela Konsentino, koja nije nova u svetu visoke mode, donosi prefinjenu gracioznost kampanji. Poznata po svom prethodnom radu sa Ralph Lauren brendom 2020. i pojavljivanju u kampanjama Victoria's Secreta, Rafaelin povratak označava još jednu prekretnicu u njenoj karijeri.

Luxury Experience