Opustite se sa Jo Malone London „The Night“ kolekcijom

Ponekad vam je potreban samo pravi miris da biste se osećali mirno i opušteno, a dobra vest je da je Jo Malone London ovde sa novom „The Night“ kolekcijom.

Ovaj novi asortiman obećava da će vam pomoći da se opustite dok transformišete svoj prostor u opuštajuću oazu. Osećaj mira i blaženstva sada možete postići uz dva nova mirisa koji predstavljaju sjajne opcije kada se osećate uznemireno. Označite kraj dana mirisima Lavender & Moonflower i Moonlit Camomile uz koje ćete se relaksirati, dopuniti svoje planove i uživati sa porodicom i prijateljima.

„Uvek sam mislila da postoji nešto fascinantno u prelasku iz dana u noć… Bilo da izlazite ili ostajete kod kuće, to su trenuci kada zaista možete da počnete da se opuštate, da pobegnete i da sanjarite. To je ono čemu je namenjena Noćna kolekcija“, poručuje Selin Rok, globalna šefica Jo Malone London.  

Lavender & Moonflower je nežna mešavina lavande i mesečevog cveta. Aromatična ljubičasta cvetna biljka udobno se stapa sa notama belog mošusa i noćnog cveta. Osećajte se opušteno dok stvarate utočište sa kućnom svećom i difuzerom. Opuštajući miris je takođe dostupan kao mist kojim možete naprskati meke tkanine, kao što su posteljina i jastuci ili čak sofe i zavese, za trenutni predah.

Drugo večernje čudo koje je deo kolekcije je Moonlit Camomile. Svaki dašak nudi očaravajuću svežinu listova kamilice i plavih mesečevih cvetova koji se vide u bašti posle mraka. Suptilna senzualnost belog mošusa daje završni dodir.

Kolekcija The Night Jo Malone London biće dostupna u svim Jo Malone London buticima od 15. jula.

Luxury Experience