Off-White™ lansira svoju debitantsku beauty kolekciju PAPERWORK

Kolekciju je kreirao Virdžil Ablo pre svoje prerane smrti.

Off-White™ je zvanično lansirao svoju debitantsku liniju lepote, viziju koju je stvorio Virdžil Ablo pre svoje smrti. Sreetwear modni brend je objavio da će proširiti svoj portfolio, pohvalivši se novom uniseks linijom pod nazivom „PAPERWORK“.

Off-White™ ulazi u svet lepote sa četiri mirisa, a kasnije će se kolekcija proširiti na šminku i lakove za nokte. Do sada, „PAPERWORK” sadrži četiri mirisa, šest pigmentnih olovaka i šablona za lice i telo i šest boja lakova za nokte. „PAPERWORK“ je koncept koji Ablo manifestuje kao „još jedno platno, druga površina za ljudski izraz“.

Sa novom linijom, brend ima za cilj da unapredi agendu industrije lepote kroz inkluzivnost, zagovarajući sve polove i uzraste u novom dobu lepote. Svaki od mirisa u kolekciji je predložen kao “Solution“. Jedan je opisan kao svež, sportski, seksi miris okarakterisan kao svakodnevni sa nijansama 90-ih, dok je drugi mešavina citrusa koja podstiče samopouzdanje i energiju. Treći miris je za klasičnog, konceptualnog romantičara, dok je završni eau de parfum definisan kao podsetnik na prirodu.

Pigmentne olovke za lice i telo su dizajnirane da budu vodootporne, ali se jednostavno mogu ukloniti i dolaze u primarnim nijansama crvene, crne, braon, zelene, indigo i svetloplave, dok lakovi za nokte obuhvataju šest formula, od kojih su tri mat lakovi u prozirnoj fuschia, neprozirnoj električno plavoj i neprozirnoj armi zelenoj.

Kolekcija Off-White™ PAPERWORK dostupna je u odabranim prodavnicama i na sajtu brenda.