Odlutajte u Pariz uz pomoć novog mirisa Les Eaux De Chanel Paris-Paris

Ako ste u potrazi za putovanjima, uvek možete da se obratite Chanel kolekciji mirisa Les Eaux de Chanel, koja nudi maštovita putovanja u bočici parfema.

Svaki miris u asortimanu inspirisan je i nazvan po destinacijama koje su imale posebno značenje za Gabrijelu Koko Šanel. A sa „eaux“ što na francuskom znači voda, možete računati da će ove primamljive mešavine biti sveže poput bistre hladne vode koja okrepljuje.

Prateći puteve pet postojećih toaletnih voda u asortimanu, a to su Paris–Biarritz, Paris-Deauville, Paris–Édimbourg, Paris-Riviera i Paris-Venise, francuska kuća je osmislila novu destinaciju za 2022. godinu - Paris–Paris.

Živahna mešavina sadrži suštinu Pariza prema Gabrijeli Šanel i u potpunosti odražava lakoću  bezvremenskog grada, autentičan karakter i moderan duh.

Elegantno prefinjena, Paris-Paris mirisna kompozicija otkriva note svetlucave ruže Damasc, podržanu živahnim citrusnim akcentima, oštrinom pikantnog ružičastog bibera i suvo-drvenom bazom pačulija.

Predstavljen u istoj prefinjenoj, zakrivljenoj bočici kao i ostali mirisi u liniji Les Eaux de Chanel, Paris-Paris u boji ruže, inspirisan je blistavim kamenim fasadama pariskih zgrada na ranom jutarnjem suncu, dočaravajući lakoću i eleganciju mirisa.

Paris-Paris EDT dolazi u bočici od 125 ml i dostupan je i kao losion za telo koji možete da nanesete i učinite svoje „putovanje“ još bogatijim.

Luxury Experience