Očaravajući spoj luksuza i umetnosti: Guerlain i Chaumet parfem vredan divljenja

Guerlain i Chaumet su se udružili da stvore zapanjujuću flašicu parfema Bouquet de la Cour, ukrašenu sa 336 dijamanata i krunisanu dvokaratnim dijamantom…

Guerlain i francuska kuća luksuznog nakita Chaumet svakako znaju kako da obeleže 170. godišnjicu, i to su učinili sjajno predstavljajući bezvremenu Bee Bottle, rezultirajući izuzetnim Bouquet de la Cour. Ovo remek-delo je zahtevalo 270 napornih sati rada, sadrži 336 zapanjujućih dijamanata i može se pohvaliti moćnim dvokaratnim dijamantom ‘Imperatrice’ veličine, rezultirajući ultimativnim zapanjujućim spojem parfimerije i nakita. Elegantne krivine flašice su dodatno istaknute pažljivo izrađenim zlatnim saćem, simbolizujući nepokolebljivu posvećenost oba francuska simbola.

Bouquet de la Cour nije samo parfem; to je slavlje bez premca francuskog savoir-faire u oblastima nakita i parfimerije. Saradnja između Guerlaina i Chaumeta je harmonična simfonija izuzetnosti, gde se bogate istorije i zanatlijski duh svake kuće besprekorno stapaju u pravo umetničko delo.

Ova proslava godišnjice traje od početka 2023. godine. U aprilu je Guerlain obeležio ovaj značajan događaj lansiranjem ograničenog izdanja flašice koja je nastala kao delo Aristidea Najeana, po ceni od 27.000 dolara.

Luxury Experience