"Obucite svoje oči u Dior“: nova Diorshow eye makeup kolekcija

Dior je predstavio novu makeup kolekciju koja će vaše oči razmaziti najluksuznijim proizvodima...

Poznati luksuzni brend je ponovo osmislio Diorshow Iconic Overcurl, kultnu maskaru kuće Dior, koja se sada može ponovo puniti i sastavljena je od formule obogaćene cvetnom vodom različka. Ova maskara pomaže u jačanju trepavica, dok im daje spektakularan volumen i uvijanje koje traje 24 sata. Trepavice izgledaju duže, a oči izgledaju otvorenije, dok je intenzivna, dugotrajna boja otporna na mrlje.

Diorshow Iconic Overcurl dolazi u elegantnoj tubici i ovo je prva maskara koja se može ponovo puniti, kao deo inicijative za održivu lepotu kuće Dior.

Svoj izgled upotpunite novom Diorshow kolekcijom senki koja je inspirisana najnovijim trendovima na modnoj pisti. Senke iz nove linije će vam pomoći da naglasite svoje oči i izrazite svoju kreativnost.  

Diorshow 5 Couleurs paleta senki oduvek je bila zvezda Diorshow kolekcije brenda, a njena kultna kremasta formula sada je rafiniranija nego ikada sa aktivnim sastojcima prirodnog porekla i elementima za negu kože. Senzorna tekstura je prijatna na dodir zahvaljujući infuziji umirujućeg ulja plavog ralička i bora. Svaki potez senki daje intenzivne pigmente koji se mogu izgraditi za kreiranje izgleda u rasponu od prirodnog do ekstremnog.

Kako biste upotpunile svoj makeup look Dior ponovo lansira svoju vodootpornu Kohl olovku koja stvara prepoznatljiv smokey eyes. Kremaste teksture, olovka daje trenutni intenzitet boje, sa vodootpornom formulom i dostupna je u rasponu od 8 nijansi.

Luxury Experience