Novi parfem "Sunscreen" COMME des GARÇONS je najbolji izbor za leto

Inspirisan okeanskim talasima i suncem zapadne obale Venice Beach.

COMME des GARCONS Parfums dodao je novi parfem svojoj liniji mirisa. Idejni koncept Eli Russell Linnetz, modnog brenda ERL, „Sunscreen“ ima za cilj da dočara topli osećaj nostalgičnog leta.

Inspirisani plažom Venice Beach u Kaliforniji, gornje note parfema uključuju ulje bergamota i solarne akorde, dok srednje note sadrže đurđevak, heliotrop i breskvu. Miris zaokružuju note mošusa, ulje kedrovine i akord kokosa. Nakon dve godine, koliko je trajala izrada parfema, sa sigurnošću možemo reći da su ERL i CDG Parfums stvorili savršenu mešavinu, izazivajući nostalgiju boravka na moru leti, dok ste prekriveni slanom vodom i kremom za sunčanje.  Vredi napomenuti da je “Sunscreen” uniseks miris namenjen uživanju svih.

Ambalažu je takođe dizajnirao Linnetz. Verzija ograničenog izdanja dolazi upakovana u kapsulu na naduvavanje koja sadrži staklenu bočicu. Pored ovoga, bočica je takođe predstavljena u kućištu od pene dok pluta po vodi.

Parfem se prodaje po ceni od 115 dolara u bočicama od 50 ml u prodavnicama brenda COMME des GARCONS i Dover Street marketima širom sveta.