Nova Plein Air kolekcija Hermes Beauty je dašak svežeg vazduha za vašu kožu

Veran svojim konjičkim korenima, Hermes lansira novu beauty kolekciju inspirisanu slobodom na otvorenom.

Nakon kolekcije ruževa, rumenila i lakova za nokte, Hermes dodaje sredstva za poboljšanje tena svojoj beauty liniji proizvoda. Nazvana Plein Air, nova kolekcija namenjena je naglašavanju prirodne lepote dok koži daje svežinu i sjaj.

Zvezda kolekcije je prirodni balzam za poboljšanje tena Plein Air Complexion Balm SPF30/PA+++, koji koži daje laganu pokrivenost i prirodan sjaj, koji omogućavaju da ten ostane svež osam sati. Sa formulom sačinjenom od hijaluronske kiseline, noćurka i belog duda sa zaštitnim faktorom od sunca SPF30, ovo je proizvod koji istovremeno neguje kožu i ujednačava vaš ten.

Pored kvalitetnih sastojaka, proizvod će vas očarati svojim mirisom. Sa notama arnike, sandalovine i zelenog čaja, originalni miris je osmislila parfimerka Kristin Nagel. Svaki balzam za poboljšanje tena je predstavljen u elegantnoj beloj tubi sa trakom u boji koja olakšava identifikaciju svake od 12 nijansi.

U kolekciji vas očekuju i dva kompaktna pudera Radiant Glow Powder i Radiant Matte Powder.

Zlatno ružičasta boja Radiant Glow pudera daje finiš koji reflektuje svetlost, sa ekstraktom belog duda koji koži daje hidrataciju i mekoću. Radiant Matte puder ima nevidljivu završnicu, matira neželjeni sjaj za finiš baršunastog izgleda.

Četkica za puder je takođe dizajnirana da poboljša njegovo nanošenje. Ručno izrađena od strane francuskog proizvođača, četka ima lakiranu ručku koja udobno leži u ruci, dok luksuzna i ultra meka kozja dlaka formira mekani zaobljen oblik četke koji će vam pomoći da nanesete pravu količinu pudera.

Na kraju, kolekciju upotpunjuju papiri za upijanje viška sjaja sa lica, napravljeni od mešavine vlakana konoplje, drvene pulpe i vlakana sa drveta duda ukrašeni znakom malih, prozračnih H logotipa. Svaki list je dizajniran da pokrije veće površine lica u jednom pokretu kao što je čelo i može se koristiti za upijanja viška sjaja sa noca ili brade. Upijači za lice dolaze u maloj kutiji u legendarnoj narandžastoj nijansi brenda koju možete poneti svuda.

Plein Air kolekcija je dostupna od 1. marta 2022. u Hermes buticima, kao i onlajn preko Hermes sajta.