Nova Mugler zvezda - Angel Iced Star

Hladan, primamljiv i pleni svojom nepristupačnošću - tako se pojavljuje nova zvezda Mugler.

Misli o paralelnom univerzumu i drugim svetovima istovremeno izazivaju nevericu i divljenje. Ovaj osećaj iluzorne prirode života često nadahnjuje stvaraoce da stvaraju prava remek-dela koja odjekuju u duši bilo koje osobe i izazivaju kontemplativno raspoloženje u svetu.

Parfimerija vam omogućava da prevaziđete granice uobičajenog razumevanja života i osetite neizmernost lepote okolnog sveta. Novi miris Mugler prilagođen je najvišem talasu estetske percepcije, skladno kombinujući nostalgične i futurističke zvukove.

Angel Iced Star novo je zadovoljstvo za ljubitelje kontrastnih mirisnih kompozicija. Snopovi svetlosti probijaju prozirnu ledenu masu i drobe je na komade - svetao, svež sudar koji pleni svojom snagom i sjajem. Tako se rađa senzualna iskra koja se diže protiv hladne nepristupačnosti i omogućava čoveku da sazna pravu suštinu stvari. Prava lepota hoda duž oštrice između hladnoće i plamena, što je otkriva iz potpuno različitih uglova.

Jedinstveni kontrast arome postignut je zahvaljujući dve note - nebeskog kokosa i sočnog ananasa sa raskošnim desertnim akcentima pačulija. Miris blista i pretvara naizgled poznate teritorije parfimerije u neistražene prostore, obećavajući niz vrtoglavih otkrića.

„Boje, teksture, senzacije. Mraz i led. To je i neočekivana i poznata kombinacija. Nemoguće mu je odoleti “.  

Angel Iced Star je kreiran od strane parfimera Quentin Bischa i Louise Turnera.