Nova Gucci Guilty kampanja sa Eliotom Pejdžom, Džulijom Garner i A$AP Rokijem

Više slika

Više slika

Gucci Guilty je otkrio novu kampanju u kojoj su zvezde muzičar nominovan za Gremi A$AP Roki, glumica Džulija Garner, dobitnica nagrade Emi i glumac Eliot Pejdž nominovan za Oskara.

Reklamu je snimio Glen Lačford, a ona odaje počast samoprihvatanju, prijateljstvu i ljubavi u svim njenim oblicima.

Kampanja svakog od nas poziva da ostanemo kod kuće, odnosno na simboličnom mestu gde smo slobodni da prihvatimo ono što jesmo. U ovom prostoru mašte, A$AP Roki, Džulija Garner i Eliot Pejdž slave bezbrojne iteracije ljubavi, otelotvorujući potpuno samoprihvatanje i pokazujući kako otvorenost oslobađa najčistiji oblik izražavanja.

Gucci Guilty Pour Femme i Pour Homme mirisi pozivaju nas da istražujemo, stvaramo i povezujemo se sa našim najistinitijim ja.

Gucci Guilty Pour Homme predstavlja slobodni duh nove generacije ljubitelja mirisa. Pojedinačni, a opet prirodno skladni, muški i ženski parfemi oličavaju deklaraciju samoizražavanja i neustrašivosti. Gornje note ružičastog bibera, začinjenog, intenzivnog ukusa pomešane su sa okrepljujućim italijanskim limunom. U srcu su note cveta narandže pomešane sa nerolijem i francuskom lavandom. Bazne note pačulija oličavaju moderan izraz senzualnosti, misterije i intrige.

Gucci Guilty Pour Femme miris spaja vrhunske cvetne note. Gornje note Mandore su uglađene prirodnim bergamotom i ružičastim biberom. Note srca čini jorgovan, u kontrastu sa uljem geranijuma, što rezultira finom mešavinom. Bazne note uključuju mirise pačulija i ambera.

Luxury Experience