Nova fantastična saradnja - Lancome x Chiara Ferragni

Ukoliko ste očarani Kjarom Feranji i šminkom, ekskluzivna beauty kolekcija koju vam ovog puta predstavljamo je idealna za vas…

Kreirana od strane brenda Lancome u saradnji sa njihovom muzom, praznična linija sadrži čitav niz beauty i makeup esencijala za sve moderne žene. U ponudi je All-In-One Fashion Flirty paleta koja dolazi sa osam senki u tri različita finiša za dnevne i večernje lookove, dva hajlajtera, jednim bronzerom, i jednim rumenilom, dok je tu i ikonična Monsieur Big maksara, Kjarini omiljeni karmini i ultra precizni tečni ajlajner – Liner Plume.

Kolekcija sadrži tri boje za usne – L’Absolu Rouge Drama N°2020 – Party-Goer, L’Absolu Rouge Drama Matte N°274 – Working Girl i L’Absolu Rouge Drama Matte N°505 – Fashion Darling, pri čemu je svaki karmin ponuđen u neon plavom, svetlucavom pakovanju.

Feranji je na temu ove kolekcije izjavila: “Ova kolekcija je alat kojim možete predstaviti najbolju verziju sebe kroz šminku. Ona je omaž glamuroznim, odvažnim i trendi izgledima. Inspirisana je nedeljama mode i savršena je solucija za posebne trenutke u životu svake žene”.

Svi proizvodi se mogu kupiti već sada, po ceni koja ide od 38 do 87 dolara.