Nosite na svoj način: Valentino predstavlja Minirosso x Go Clutch

Valentino Beauty predstavlja clutch crvene boje sa zlatnim lancem u koji možete smestiti svoj omiljeni puder i mini ruž u omiljenoj boji.

Brend predstavlja tri nove nijanse Minirosso karmina, minijature legendarnog Rosso Valentino, koji možete staviti u Go-Clutch i uživati u šminkanju u svim okolnostima.

Kolekcija Minirosso se proširuje sa sada osam boja sa blistavim satenskim ili somot mat finišem. Već dostupne u velikim Rosso Valentino formatima, tri nijanse 22A, 209A, 107A dostupne su u Minirosso, minijaturnom karminu koji možete smestiti u Go-Clutch. Osmišljavajući i stil i materijal, Rosso Valentino otelotvoruje najsavremeniji ruž za usne do sada.

Široka paleta od 50 nijansi sastavljena od niza boja u rasponu od crvene do braon preko bezbrojnih varijacija boja kao što su nude, koral ili šljiva prilagođavaju se vašem raspoloženju i vašoj želji. Zahvaljujući Roma-Light Complex TM, pojačivaču boja koji obezbeđuje svetlost i intenzitet, Rosso Valentino uzima u obzir nijanse podtonova za živopisnu boju u jednom nanošenju. Sa svojim patentiranim formulama, rasponom inkluzivnih nijansi i dizajnom, Rosso Valentino otelotvoruje novu generaciju karmina za one koji sanjaju da crtaju sopstveni san o lepoti.

Kada je reč o puderu, Valentino je u moderni clutch smestio kremasti puder Light-LastingTM. Prožeti potpisom brenda Roma-Light ComplexTM inspirisanim laskavom svetlošću Rima, biseri koji reflektuju svetlost nežno raspršuju sjaj za blistavu završnicu kože tokom celog dana. Koristite ga samostalno za nežno usavršen ten ili kao završni puder. Veliko ogledalo i meka četkica olakšavaju nanošenje tokom dana za trenutno osvežen izgled. Možete izabrati između 5 nijansi od svetle, srednje do tamne ili jednostavno odabrati univerzalnu bronzanu nijansu, za prirodno osunčani izgled.