Nina Rose - savršeno ružičasti miris za leto

Nakon Nina Rouge izdanja iz 2019.godine, Nina Ricci brend lansira Nina Rose parfem, kao savršenu ponudu za leto…

Ova izdanja pripadaju Les Belles de Nina liniji i predstavljaju varijacije originala iz 2006.godine, u bočici u obliku jabuke, koja ujedno predstavlja savremenu interpretaciju Fille d’Eve flašice koju je Lalique kuća kristala dizajnirala 1952.godine.

Nina Rose parfem sastoji se od “kondenzovanog optimizma”. Predvođeni novim umetničkim direktorima brenda, Rušemi Boter Lisom Herebra, novo izdanje pripoveda nam priču o “cool couture” konceptu. Ružičast, ali ne bilo kakvo ružičast, ovaj miris je dobio neverovatnu nijansu koju smo ranije mogli da vidimo na modnoj pisti Maison Nina Ricci SS20.

Nakon komponovanja Nina i Nina Rouge mirisa, glavni parfimer, Olivije Kresp dizajnirao je i novu toaletnu vodu. Nina Rose predstavlja svežu, gurmansku aromu sa primesama voća i cveća. Odvažni bergamot i limun uživaju u društvu kruške i njenog soka, kreirajući svežu harmoniju. Kiselkasti detalji se tope u baršunastom dodiru cveta pomorandže i esencije nerolija. Baza novog parfema sadrži mošus i Virginia kedrovinu.

U kampanji novog parfema, holandski model Estela Boersma dobila je glavnu ulogu.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion