Namenjen smelim i neustrašivim ženama: Very Good Girl Glam - Carolina Herrera

Brilijantan nastavak kultne parfemske linije kuće Carolina Herrera otvara nove horizonte inovativnosti i ženstvenosti.

Svako novo lansiranje u okviru parfemske linije Good Girl je sve glasnije od prethodnog: tek što se svet udaljio od Very Good Girl, koji je imao vrtoglavi uspeh, brend žuri da predstavi još jedan mirisni proizvod - Very Good Girl Glam.

Njegovi kreatori su odlučili da odu dalje od uobičajenog i pokušali su da stvore miris sa najprihvatljivijim sastavom za životnu sredinu, kao i da pribegnu jedinstvenim metodama ekstrakcije. Olfaktorna piramida novine otkriva nove aspekte smele i neustrašive ženstvenosti, spremne da osvoji ovaj svet.

Za razliku od prethodne verzije mirisa, u njegovoj novoj verziji majstori parfimeri Kventin Biš, Luiz Tarner i Šajamala Mesondijer su ključnu ulogu pripisali ne ribizli, već sočnim trešnjama – što se ogleda i u dizajnu nove bočice.

U mirisnoj piramidi parfema, zvuk akorda vanile je takođe značajno pojačan - sve zahvaljujući jedinstvenoj multisenzornoj metodi destilacije zrna vanile koju koriste parfimeri. Ipak, prepoznatljiv stil Good Girl ostaje nepromenjen: to je dualnost, koja se sastoji od kontrasta između slatkih i slanih nota kompozicije, koje plene od prvog zvuka.

„Cipela kao da je bila umočena u iskre, što ju je učinilo još ženstvenijom i glamuroznijom. Upravo ovaj element dizajna bočice inspirisan je svetlucavom gornjom notom trešnje voćne kompozicije koju su kreirali parfimeri Kventin Biš, Luiz Tarner i Šajamala Mesondijer."

Luxury Experience