Najekskluzivnija ponuda ikada

Baš kao što je Louis Vuitton brend sinonim za luksuz, tako je Luvr muzej sinonim za umetnost i istoriju…

U fantastičnom razvoju događaja, Louis Vuitton brend se sada pridružio brojnim luksuznim modnim kućama, dizajnerima i savremenim umetnostima, postavši deo Christie’s aukcije, Bid for Louvre, predstavljajući unikatni Louis Vuitton miris sa kovčežićem, koji je napravljen po meri. Moramo priznati da je u pitanju elegantni, personalizovani kofer, kakav do sada nismo imali prilike da vidimo, a koji u sebi sadrži bočice parfema pravljene po meri.

Žak Kavalje-Beletrud, glavni parfimer slavne modne kuće, kreiraće vaš unikatni miris u skladu sa vašim željama. Kofer se ovde mora posebno akcentovati, jer je ručno izrađen i oslikan u istorijskim radionicama u Asniereu. U njega mogu stati tri predivne bočice od 200 ml, četiri od 100 ml, futrola za putovanja kreirana od kože i 16 parfemskih dopuna.

Louis Vuitton brend oduvek je briljirao u polju personalizacije, ali ovaj ultra ekskluzivni komad će definitivno nadmašiti sve njihove prethodne ponude, reflektujući vašu ličnost zajedno sa umećem. Ne samo da će Louis Vuitton kreirati savršenu esenciju po vašoj meri, već će vas zauvek vezati za sebe, s obzirom na to da će formula biti u njihovim parfemskim arhivama.

Kovčežić koji meri 38 cm x 23.5 cm x 19 cm biće dostavljen pobedniku aukcije sadržeći sve mirise pravljene po meri. Cena ove ponude kreće od 35.000 dolara, a veruje se da će krajnja cena biti makar 60.000.