Najbolji parfemi sa mirisom citrusa

Da li ste spremni da zablistate ovog leta u svom najboljem svetlu?

Ukoliko pratite modu i modne trendove, verujemo da ste do sada već pripremili svoj garderober, ciplearnik i ormar sa aksesoarima za novu, vrelu sezonu. Pažljivo ste odabrali nove haljine i osvežili stare, a isto ste učinili sa pantalonama, lanenim košuljama, satenskim haljinama i prozračnim suknjama, koje čine da se osećate kao da živite u svetu iz snova, svaki put kada ih nosite.

Leto je vreme kada sebi dozvoljavamo mnogo više nego inače – pokazujemo više kože, obuvamo više štikle, licu dajemo dodatni dodir blistavosti interesantnim senkama i hajlajterima, a kosi dozu nonšalantne lepote koja na prvi pogled osvaja. U želji za novim avanturama, na samom početku leta kao da menjamo svoju kožu i stari život ostavljamo iza sebe, udišući punim plućima, po prvi put.

Ipak, detalj koji fali čitavoj toj priči definitivno je miris, onaj koji osvaja, očarava i ima sposobnost da omađija svakoga sa kim se susretnemo. Leto od nas zahteva drugačije parfeme, one koji osvežavaju i bude senzualnost u nama, dok naša skrivena, pomalo divlja ličnost polako dolazi do izražaja.

Kao što verovatno već znate, letnje mirisne note okarakterisane su citrusima, a brojni brendovi nas svake godine oduševljavaju novim izdanjima. Ukoliko ste spremni da ovog leta osvojite svet oko sebe, predlažemo vam da u našoj galeriji otkrijete najbolje citrusne parfeme i upotrebite ih poput tajnog oružja u pravom trenutku.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »