Najbolji novi muški parfemi za leto

Svako godišnje doba daje vam priliku da na suptilan način promenite svoj stil i stav, a ta priča obično počinje od parfema…

Miris koji ostaje kao trag iza vas, duboko urezan u sećanje svih ljudi sa kojima ste se susreli tokom jednog dana, mnogo toga govori o vašoj ličnosti, načinu razmišljanja i izborima koje pravite. Da li ćete odabrati drvenasti, mošusni ili citrusni parfem, svima oko vas će staviti do znanja da li ste ljubitelj tradicionalnih, svežih ili modernih stvari, u čemu uživate kada svet oko vas nestane i šta zaista želite da doživite.

Dimljeni, začinjeni i drvenasti parfemi obično se povezuju sa zimskom sezonom, obavijajući vas poput toplog vela koji vas greje, dok je leto generalno okarakterisano mešavinom citrusa, floralnih nota, slane vode i svežine. Najbolji letnji mirisi u nama bude nostalgična sećanja na lenje dane provedene na plaži po izboru, postajući tako flaširana verzija eskapizma koji tako žarko priželjkujemo.

Kako bismo vam pomogli da ovog leta ostavite najbolji mogući utisak, predstavljamo vam najbolje nove parfeme za muškarce – otkrijte ih u galeriji.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience