Najbolji bronzeri koje možete isprobati ove zime

Neka vaša koža bude osunčana tokom hladne, zimske sezone sa jednim od ovih osam bronzera.

Dok počinjemo da nosimo naše teške zimske kapute, kape i rukavice, vreme je da ažuriramo rutinu šminkanja za prohladnu zimsku sezonu. Jedan od prvih proizvoda za šminkanje sa kojim se često družimo tokom zime je bronzer, ali za pravilno nanošenje ovog proizvoda i za postizanje preplanulog tena potrebna je veština.

Da biste tokom cele zime izgledali preplanulo potrebno je da koristite najbolje proizvode za šminkanje koji će vam pomoći u ovom procesu. Bronzeri dolaze u različitim vrstama formula. Trenutno su najpopularnije opcije na bazi pudera i kreme, ali su dostupne i opcije na bazi tečnosti i gela koje odgovaraju vašim posebnim potrebama. Mat u odnosu na blistave završnice je još jedan faktor koji treba uzeti u obzir kada birate najbolji bronzer za vas. Brendovi kao što su Benefit Cosmetics, Chanel i RMS Beauty imaju bronzere koji vam mogu pružiti predivan, prirodan sjaj.

U zavisnosti od vaših specifičnih potreba sastavili smo vodič koji sadrži osam najboljih bronzera za zimu, tako da možete da održiti svoj letnji sjaj tokom cele godine.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience