Najbolje vodootporne maskare za leto 2021

Na njih se možete osloniti u bioskopu, pored bazena, na plaži. Najbolje vodootporne maskare će izdržati sve i najvažnije ostati na mestu, šta god da se dogodi.

Kad bi se za svaku maskaru formiralo malo ostrvo koje vam obećava još duže, gušće, tamnije i uvijene trepavice, svetski okeani bi odmah nestali. Imamo zaista visoke zahteve prema ovom najpopularnijem proizvodu za šminkanje, a istovremeno ne postoji nijedna maskara koja bi zadovoljia sve naše želje. Međutim, neke od njih su se približile apsolutnom savršenstvu.

Za vodootpornu maskaru koja je zaista postojana i istovremeno može da podnese brzo letnje tuširanje, odmah nabavite dobro sredstvo za uklanjanje šminke dizajnirano posebno za vodootpornu šminku. Ne možete bez toga, ako želite da vaše trepavice budu zdrave i čvrste.

Čak i od najbolje maskare možete dobiti više ako naučite nekoliko jednostavnih trikova. Pored temeljnog uklanjanja šminke svake noći (bez izuzetaka!), naučite da koristite i uvijač za trepavice. Najbolji su brenda Shu Uemura, a odlične uvijače možete pronaći i u kolekciji Dior. Nakon njih, trepavice će odmah izgledati duže, a oči će izgledati otvorenije. „Počnite pri dnu gornjih trepavica i pritisnite koren tri puta. Zatim pređite na sredinu trepavica i ponovo tri puta stisnite uvijač. Pritisnite još jednom pre nego što stignete do vrha“, savetuje šminkerka Mally Roncal.

Pre upotrebe same maskare, obrišite vrh četke o papirni ubrus. Nikada ne koristite pamučni tupfer ako ne želite da izvlačite pamučna vlakna iz očiju tri dana nakon toga. Stavite četkicu maskare do korena, gde treba da napravite čvrstu podlogu, u suprotnom će se trepavice srušiti kao kućica od karata. „Ništa ne izgleda gore od maskare samo na vrhovima trepavica. Koren bi trebalo da ima neki volumen i oblik ", dodaje šminkerka.

Jedan sloj dobar, dva još bolje. Nanesite drugi sloj maskare dok su trepavice još vlažne, u suprotnom postoji opasnost od grudvica i lepljenja trepavica. Nanesite dva sloja prvo na jedno oko, a zatim pređite na drugo. Za vodootpornu maskaru ovo pravilo važi dvostruko više, jer se suši mnogo brže od većine klasičnih maskara.

U galeriji pogledajte najbolje vodootporne maskare.

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »